Aspirant-Leden

Wist U dat de samenstelling van de Ottenburg Business Lunch Club gedurende het eerste jaar best ambigu was? Heel wat Aspirant-Leden poogden de club te vervoegen, maar werden om diverse reden niet weerhouden:

Iwijn Zagers
Deze zelfverklaarde comédien riep met veel poeha dat hij de Club bij een befaamd TV-kok aan tafel ging krijgen, anno Q2 2008. De club wacht nog steeds op resultaat.

Dikke Chelle
Het was het toeval en een grote honger dat deze corpulente rakker éénmalig liet mee genieten van een semi-lunch-club. Omdat de arme stakker net naast den Appel aan het studeren was en omdat enkele andere leden had afgebeld. Na evaluatie werd dit sujet toch wat te licht bevonden voor het echte werk.

Sjalle Sjalski
Deze fop-applicant werd op Kerstavond 2007 in de kiem gesmoord door de PFàV.

Gustoffel D.
Een magistraat in de club was niet slecht geweest, maar in zijn lever-procedure werden te veel achterpoortjes gevonden. Deze man solliciteerde nà de lunch en probeerde aan te pikken met de afterworkpilsage anno 2008, maar werd dan al in de vernieling gereden door het OBLC-peleton. Kettingen en kelen eensgezind gesmeerd. Gustoffel hield dan ook de eer aan zichzelf en bleef in de toekomst respectvol ver weg uit de buurt van de Club.

Published by

Secretaris

De secretaris binnen de Ottenburg Business Lunch Club heeft als taak het maken van notulen en flauwe opmerkingen tijdens een vergadering. Ook het schrijven van brieven en uitnodigingen is een van de taken. Tegenwoordig is de secretaris ook contactpersoon voor ingekomen fan- en haatmails. Tevens zorgt hij daarnaast de uitgaande e-mails en uitgebalanceerde roes-controle. Bovendien durft de secretaris al eens op zijn eentje tientallen alcoholische consumpties te slurpen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s